neděle 18. března 2018

Rampouch České Budějovice

Vyrazili jsme odpoledním vlakem směr Budějovice. Ve vlaku jsme vedli vášnivou debatu o druhém kole právě probíhajících prezidentských voleb. Po nějaké čtvrthodince argumentování jsme se shodli, že by měl volby vyhrát pan Drahoš. Bohužel opak je pravdou.
Po příjezdu jsme obsadili taktická místa na balkóně, kam se naše výprava jakž takž vešla. Pak následovala večeře a hra, kde děti musely ukrást svítící tyčinky a nenechat se chytit od rádců a vedoucích. Po návratu následovala večerka. Ráno jsme šli do sboru, kde jsme mimo jiné shlédli naše videovýtvory. Přes sobotní školu jsme si zahráli biblickou soutěž z vybraných kapitol Lukášova evangelia.
Odpoledne jsme hráli riskuj, které bylo celkem nespravedlivé, ale nemá cenu věšet hlavu. Bonbony si můžeme koupit i v Bille, která se nachází  asi 100 metrů od sboru. Následoval orientační běh po sboře, kde jsme dle lístečků nakonec sestavili verš z Lukášova evangelia. Potom jsme se všichni odebrali do nedaléké malé tělocvičny a tam si zahráli několik her. V něděli jsme se odbrali do města na běhací hru, kde se moje skupinka umístila na slušném 2. místě. Následoval oběd a balení. Zastávka v MCDonaldu a pak cesta vlakem domů.
           
                                                                                                                           Vít Breuer

P.S. naše video o stavbě na skále a na písku + další fotky najdete TADY

Žádné komentáře:

Okomentovat