sobota 31. března 2018

Noc v kostele 2018

...Tak máme za sebou další (už šestou) společnou Noc v kostele. Tentokrát jsme si nejrůznějšími způsoby připomenuli život proroka Elijáše. Kromě Svišťů, Broučků a Velbloudů se na společnou přespávačku k nám vypravili i kamarádi z Karlových Varů, takže nás všech dohromady bylo skoro padesát.
Nejdříve jsme se sešli u ohně, kde nám Elijáš (Radek) vyprávěl o Hospodinově vítězství na Karmelu. Potom jsme se rozdělili do týmů a vyrazli na hru. V okolí KVKčka nás čekala různá stanoviště, na kterých jsme si připomněli všechny možné epizody z Elijášova života. Pak jsme si pochutnali na výborné večeři, vyrobili jsme si záložku do Bible (na památku) a podívali se na jeden díl seriálu Biblická pátrání - samozřejmě o Elijášovi :-) No a těm, kteří ještě nachtěli spát, připomenul Pepa ve svém povídání historii bojů mezi Hospodinem a "bohy" okolních národů.
V neděli ráno jsme (zase po týmech) vyrazili na rozcvičku, pak nás čekala snídaně, potom si každá skupinka ještě jednou (a do hloubky) připomenula jednen z Elijášových příběhů a rozloučili jsme se krátkým zamyšlením. Karlovaráci potom vyrazili ještě do Techmánie, my ostatní domů, s hezkým pocitem, že to letos zase bylo fajn! Fotky najdete TADY a uvidíte, že jsme se fakt nenudili :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat