úterý 14. února 2017

Podzim u Velbloudů

Čas letí jako voda, a tak koukám, že je pomalu jaro a na našem blogu začíná školní rok :-(
Tak abychom si alespoň připomněli, co bylo letos na podzim pro nás to nejdůležitější, vezmeme to podle kalendáře:
25. 9. proběhl již tradiční Skvrňanský trakař. Pro naše kamarády z Broučků a Svišťů, ale samozřejmě i pro ostatní děti, jsme pod vedením Ali Bubeníkové připravili různá stanoviště a nakonec i pohádku. Stanoviště byla na téma večerníčků, takže děti mohly potkat Pata a Mata, Maxipsa Fíka a řadu dalších kamarádů. No a při pohádce se letos  Alča, Niki a Zuzka převtělily v Camfourka, Macourka a Kočičáka. Byla to velká legrace a všichni jsme si to pěkně užili. Můžete se podívat na fotky TADY

16.10. jsme vyrazili na první letošní (ale v pořadí už 34.) výpravu. Tentokrát do Mariánských Lázní a společně s kamarády z Karlových Varů a Chebu. Počasí nám přálo, navštívili jsme park miniatur, oboru s daňky, samozřejmě centrum města a chybět nemohly ani lázeňské oplatky. Škoda jen, že na lanové centrum nám nezbylo víc času...tak snad se do Mariánek ještě jednou vrátíme, abychom si ho náležitě užili :-) Fotky z výpravy najdete ZDE.

12.11. zase proběhl další ročník Martinské podkovy, tentokrát jsme cestovali českou historií. Na nás Velbloudech bylo opět obsadit stanoviště a společně s dospěláky povyprávět o slavných českých velikánech mladším kamarádům. Letos byla opravdu zima, a tak se sešlo dětí o něco méně, než obvykle, ale i tak byla nálada výborná a zase to rychleji odsejpalo :-) Protože fotit potmě je náročné, je fotek jen pár a najdete je TADY.

No a největší vytrvalci  hned druhý den 13.11. vyrazili s Pepou do Prahy, aby se od profíků naučili, jak natáčet a upravovat video. Protože nás potrápila střevní viróza, jel opravdu jen zbyteček: Táda, Honza, Vašík a Pepa.
.

Žádné komentáře:

Okomentovat