úterý 29. srpna 2017

Robinzonáda 2017

Všechny vás zveme na jedinečný zájezd s expedičním charakterem do Afriky. Čeká vás spousta nových zážitků a seznámení se s dalšími dobrodruhy, jako jste vy. Při výpravě budete moci ochutnat cizokrajnou kuchyni, poznat exotické živočišné a rostlinné druhy a také mnohé tradiční zvyky. Nedílnou součástí této expedice je seznámení se s místními obyvateli a jejich životními příběhy. 

... takovéto zvadlo k nám dorazilo od organizátorů letošní Robinzonády. No a uznejte sami, cestu do Afriky si přece žádný pořádný Pathfinder nemůže nechat ujít. A tak jsme vyrazili společně s Broučky - i když do Afriky, překvapivě na sever :-)
Kamarádi ze Severní hvězdy si dali s přípravou opravdu práci a díky nim jsme se mohli ocitnout v Africe v každém okamžiku. Vyzkoušeli jsme si jíst rukama, nosit vodu, čistit ji, seznámili jsme se s místními šamany, samozřejmě i hudba odpovídala a mohli jsme také nahlédnout do kuchyně humanitární organizace a také vyrobit malé dárky pro pacienty africké nemocnice. Celý víkend uběhl jako voda, naštěstí nás nestihla ani malárie, ani faraonova kletba, a tak jsme se v pořádku vrátili k maminkám do klidu našeho Divokého západu.
Chcete vidět FOTKY? (ještě na nich pracujeme, ale brzy budou!)

Žádné komentáře:

Okomentovat