sobota 11. května 2013

Robinzonáda 2013

Jeli jsme na Robinzonádu kterou organizovala oblast Jižní kříž. Tentokrá se nic na autech nerozbilo (poprvé). Přijeli jsme tam, pak jsme se šli ubytovat a pak bylo vztyčení vlajky. A potom nás rozdělili do týmů. My jsme byli 10ítka.Večer nás čekala hra a při té hře jsme se dost nachodili. Potom nás čekala ráno snídaně a jitřenka.Naše oblíbená snídaně. - až sem psal Vítek, teď bude pokračovat Katka :-)
Tématem celé Robinzonády byl letos příběh Jákoba a jeho rodiny. Zahráli jsme si několik zajímavých her. Organizátoři se opravdu snažili. Při některých hrách jsme se opravdu "hodně nachodili", při některých bylo nejnáročnější "našprtat" pravidla, ale celkově atmosféra byla fajn a hry jsme si užili.
Stejně tak nedělní výlet na Zvíkov, při kterém jsme vymýšleli požehnání pro jinou skupinu, kterou jsme si vylosovali při sobotní hře. Na nás padla osmička, což byla skupina kamarádů z Karlových Varů a Sokolova.
Jákobův příběh jsme si připomněli  ze všech možných stran a byl opravdu poučný.
Užili jsme si kamarády a přírodu. Bylo to fajn, a tak zase za rok ve Zlatém středu!
Pokud si chcete přečíst pěknou a "souhrnnou" zprávu o Robinzonádě, najdete ji tady. "Oficiální" fotky od příletu na izraelské letiště až po spuštění vlajky jsou zde. A  nakonec naše fotky...

Žádné komentáře:

Okomentovat